Chasing Mavericks

| Postat i: Drama
1
Först vill jag bara säga att jag fattar inte varför jag inte har sätt den här filmen tidigare!!! Jag älskar filmer med surfing och när den här filmen kom ut så dömde jag den lite väl snabbt och struntade i att se den vilket var ett enormt misstag! Jag såg den igårkväll och gud vad bra den är, jag älskar den!
 
Filmen heter "Chasing Mavericks" och handlar om Jay som älskar sufing. En dag upptäcker han att myten om Mavericks vågen är sann och han vet genast att han vill surfa den. Han får efter lite övertalan hjälp av sin granne Frosty att träna inför vågen eftersom att den är väldigt krävande och farlig och samtidigt som han förbereder sig får man föja med i hans inte så lätta vardag med svikande vänner, en pappa som inte är där och en deprimerad mamma. 
 
Som sagt älskar jag den här filmen då den är väldigt bra plus att den är baserad på en verklig historia vilket gör budskapet mycket starkare! Haha tårarna bara rann på slutet men jag tänker inte säga om de var glada eller ledsna tårar, det får ni avgöra när ni ser filmen!  
 
Skådespelare: Gerard Butler, Jonny Westorn, Abigail Spencer, Leven Rambin
Genre: Drama, sport 
 
 
Hittills till Chasing Mavericks


Anonym

Kan du inte börja betygsätta varje film du sett? :)

Svar: Självklart! :) Bra idé!
Jennifer Smedberg
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: