Endless love

| Postat i: Drama, Romantik
0
Endless love handlar om David och Jade, 2 helt olika personer. Jade är den snälla tjejen som har hållt sig i skuggan sedan hennes bror dog och David är väll hennes motsatts kan man säga. Han är mer utåt, populär men har dock ett mörkare förflutet. Dom här två personerna hittar varandra precis efter examen och man får följa dem när de blir närmare varandra under sommarlovet. Dock är deras relation inte helt problemfri då Jades pappa inte är särskillt stöttande. 
 
Jag gillar den här filmen extremt mycket även fast den har det där klassiska temat " pojke möter flicka, flicka möter pojke, De blir förälskade men någon sätter stopp för det" som alla andra filmer har.  Den har ändå något nytt till sig men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Jag gillar även miljön filmen spelats in på, den verkar vara väldigt mysig och ger mycket känsla! 
 
Sen så vill jag ge ett stort plus till skådisarna! Gabriella Wilde som spelar Jade har jag inte sätt så mycket av förut men jag gillar henne väldigt mycket och ser fram emot att se mer av henne. Och sen är ju Alex Pettyfer med och vem gillar inte honom, jag menar se på honom bara! 
 
Den här filmen släpptes på alla hjärtans dag i USA i år så det säger väll ganska mycket? Typisk kärleksfilm! 
 
Den här filmen får 9 av 10 poäng!
 
Genre: Drama, romantik
Skådespelare: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood, Joely Richardson, Rhys Wakefield
Regissör: Shana Feste