Endless love

| Postat i: Drama, Romantik
0
Endless love handlar om David och Jade, 2 helt olika personer. Jade är den snälla tjejen som har hållt sig i skuggan sedan hennes bror dog och David är väll hennes motsatts kan man säga. Han är mer utåt, populär men har dock ett mörkare förflutet. Dom här två personerna hittar varandra precis efter examen och man får följa dem när de blir närmare varandra under sommarlovet. Dock är deras relation inte helt problemfri då Jades pappa inte är särskillt stöttande. 
 
Jag gillar den här filmen extremt mycket även fast den har det där klassiska temat " pojke möter flicka, flicka möter pojke, De blir förälskade men någon sätter stopp för det" som alla andra filmer har.  Den har ändå något nytt till sig men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Jag gillar även miljön filmen spelats in på, den verkar vara väldigt mysig och ger mycket känsla! 
 
Sen så vill jag ge ett stort plus till skådisarna! Gabriella Wilde som spelar Jade har jag inte sätt så mycket av förut men jag gillar henne väldigt mycket och ser fram emot att se mer av henne. Och sen är ju Alex Pettyfer med och vem gillar inte honom, jag menar se på honom bara! 
 
Den här filmen släpptes på alla hjärtans dag i USA i år så det säger väll ganska mycket? Typisk kärleksfilm! 
 
Den här filmen får 9 av 10 poäng!
 
Genre: Drama, romantik
Skådespelare: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood, Joely Richardson, Rhys Wakefield
Regissör: Shana Feste
 
 

3 uppföljare till Divergent

| Postat i: Allmänt
0
Till alla er som gillar Divergent, det kommer komma 3 uppföljare, nyheter som gör mig väldigt glad!

2:an som kommer komma ut 20 mars 2015 heter Insurgent och den filmas just nu. Tror att dom började i maj iår.
 
Sen så har dom valt att dela upp den tredje filmen i part 1 och part 2 som även Hungerspelen och Twilight valde att göra med sina filmer! De här filmerna kommer heta Allegiant och part 1 ska släppas 18 mars 2016 och part 2 ska komma 27 mars 2017. Jag vet dock inte hur säkra de här datumen är ännu då den här filmen bara har blivit bekräftad att den ska göras!
 
Ser ni fram emot dem?
 
 

The children

| Postat i: Rysare, Skräck
0
Någon som gillar skräckfilm? Här kommer iallafall ett tips på en! 
 
The children är en brittisk film som handlar om 2 familjer som samlas för att fira jul i ett hus långt ute på landet (typsikt för skräckfilm). I början kan man inte tro att det här ska vara en läskig film för det verkar vara 2 helt normala familjer som firar en rolig och mysig jul. Men så är inte fallet. Barnens beteende börjar sakta men säkert förendras och föräldrarnas små änglar är plötsligt inte så oskyldiga längre, utan snarare deras värsta mardröm. 
 
Jag tycker inte att den här filmen är så läskig, visst den har sina ställen där man hoppar till men inte mer. Dock tycker jag att den är bra och det är en sån skräckfilm man kan se själv på kvällen utan att dö av rädsla, den är lagom läskig med andra ord. 
 
Men av andra har filmen fått högre betyg på skräck-fronten, i filmens hemland England blev den en biosuccé och det skrevs; "En rå och nervkittlande skräckfilm som tagit fasta på det mest skrämmande genren har att erbjuda - barn". Och det kan jag hålla med om, allt blir mycket mer skämmande med barn! Även London Lite skriver "Skräckinjagande mästerverk" och the gaurdian säger "oberverklig, rå skräck". 
 
Av mig får filmen 6 av 10 poäng. 
 
Genre: Skräck, rysare
Skådespelare: Eva Birthistle, Stephen Campbell Moore, Jermey Sheffield, Rachel Shelley, Hannah Tointon
Regissör: Tom Shankland