Divergent

| Postat i: Action, Romantik, Äventyr
0
Den är filmen har jag längtat så sjukt länge efter och igår såg jag den äntligen! Och jag är inte besviken, oj vad bra den är! För den som gillar hungerspelen så lovar jag att du kommer gilla denna också. Dom är ganska lika men ändå 2 helt olika filmer vilket är bra.
 
Divergent handlar om Tris som lever i ett samhälle där man tillhör olika grupper (falanger). Alla föds i en falang men vid en viss ålder testas alla för att se vilken grupp man egentligen tillhör och oftas får man resultatet att man tillhör den falang man fötts i. Men inte i Tris fall då hennes test visar att hon är en divergent, alltså inte tillhör någon grupp och den här sortens människa accepteras inte av samhället. Så vi får helt enkelt följa Tris val av falang och att förslka passa in utan att bli upptäckt!

Jag gillar den här filmen för att den är väldigt bra gjord och jag gillar handlingen. Dom lyckas få med spänning, förväntan, kärlek och vännskap på ett väldigt bra sätt! En annan sak är att innan den här filmen så avskydde jag Shailene Woodley som skådis men nu kan jag inte göra annat än att älska henne! 
 
Filmen får utan tvekan 10 av 10 poäng!
 
Genre: Action, äventyr, romantik. 
Skådespelare: Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Milles Teller.
Regissör: Neil Burger
 
 
 
Hittills till Divergent

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: