The children

| Postat i: Rysare, Skräck
0
Någon som gillar skräckfilm? Här kommer iallafall ett tips på en! 
 
The children är en brittisk film som handlar om 2 familjer som samlas för att fira jul i ett hus långt ute på landet (typsikt för skräckfilm). I början kan man inte tro att det här ska vara en läskig film för det verkar vara 2 helt normala familjer som firar en rolig och mysig jul. Men så är inte fallet. Barnens beteende börjar sakta men säkert förendras och föräldrarnas små änglar är plötsligt inte så oskyldiga längre, utan snarare deras värsta mardröm. 
 
Jag tycker inte att den här filmen är så läskig, visst den har sina ställen där man hoppar till men inte mer. Dock tycker jag att den är bra och det är en sån skräckfilm man kan se själv på kvällen utan att dö av rädsla, den är lagom läskig med andra ord. 
 
Men av andra har filmen fått högre betyg på skräck-fronten, i filmens hemland England blev den en biosuccé och det skrevs; "En rå och nervkittlande skräckfilm som tagit fasta på det mest skrämmande genren har att erbjuda - barn". Och det kan jag hålla med om, allt blir mycket mer skämmande med barn! Även London Lite skriver "Skräckinjagande mästerverk" och the gaurdian säger "oberverklig, rå skräck". 
 
Av mig får filmen 6 av 10 poäng. 
 
Genre: Skräck, rysare
Skådespelare: Eva Birthistle, Stephen Campbell Moore, Jermey Sheffield, Rachel Shelley, Hannah Tointon
Regissör: Tom Shankland
 
 
 
 
Hittills till The children

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: